PetPro.ro – cosmetice profesionale pentru caini

PetPro.ro – petshop online cu produse profesionale pentru animale de companie, sampoane, balsamuri, creme, parfumuri, uleiuri pentru caini. Produse cosmetice pentru saloane de grooming. Unic importator si distribuitor pentru brandurile Top Dog – Grecia, Laboratoire Diamex – Belgia, #1 All systems – SUA

Diamex Laboratory este o companie cu specializare ├«n produc╚Ťia ╚Öi v├ónzarea de produse de ├«ngrijire pentru c├óini. Cu o experien╚Ť─â de peste 60 de ani ├«n acest domeniu, compania se concentreaz─â pe dezvoltarea ╚Öi fabricarea de ╚Öampoane ╚Öi produse cosmetice profesionale de calitate superioar─â pentru c├óini. Toate produsele oferite de Diamex Laboratory sunt create cu mare aten╚Ťie ╚Öi garanteaz─â c─â nu con╚Ťin silicon, parabeni sau fenoxietanol, astfel asigur├ónd o ├«ngrijire delicat─â ╚Öi sigur─â pentru animalele de companie. De asemenea, parfumurile utilizate sunt ob╚Ťinute din alcool vegetal, oferind astfel o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi lipsit─â de alergii pentru c├óini.

Top Dog este o companie ├«nfiin╚Ťata ├«n 2012 ├«n Grecia specializata pe produse cosmetice pentru animale de companie. Suntem m├óndri s─â furniz─âm produse de ├«nalt─â calitate, garantate f─âr─â silicon, parabeni ╚Öi fenoxietanol, pentru a ne asigura c─â prietenii no╚Ötri bl─âno╚Öi sunt ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi proteja╚Ťi.

├Än industria ├«ngrijirii animalelor de companie, #1 All Systems este un brand de ├«ncredere, recunoscut pe plan global. Indiferent de nevoile dvs. produse pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea culorii bl─ânii, ╚Öampoane de utilizare zilnic─â sau spray-uri pentru finisare, profesioni╚Ötii din domeniu pot conta pe produsele #1 All Systems, fabricate de KEN ALTA Inc. Aceste produse de ├«ngrijire profesional─â pentru animalele de companie sunt fabricate ├«n Statele Unite ale Americii ╚Öi au devenit o prezen╚Ť─â solid─â ├«n industrie ├«nc─â din anul 1984.

Un comentariu in "PetPro.ro – cosmetice profesionale pentru caini"

  1. Silviu spune:

    Produse cosmetice de calitate, recomand sampoanele Diamex

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*